Een spannende zoektocht naar een moord in 1734
Een spannende zoektocht naar een moord in 1734

Gastenboek

4 berichten in het gastenboek

 1. Ik hoef niet zo nodig haantje de voorste te zijn, maar laat ik hier als eerste iets schrijven. Mogelijk komen anderen dan ook makkelijker over de “drempel”.
  Het boek is prachtig, de presentatie ervan gisteren was een gedenkwaardige gebeurtenis.
  Daarom Wim: van harte proficiat hiermee.
  Op naar Justina Abelina, de musical en Justina Abelina, the movie.

 2. De vertolking van het drama van Justina Abelina de Coninck is door de leden van de Historische Vereniging NORCH in de Brinkof in Norg met enthousiasme ontvangen. Wim en zijn gezelschap zijn er in geslaagd het publiek op een boeiende en informatieve wijze kennis te laten nemen van verhaal rond de vermeende moord op Justina Abelina. Het idee omdat in de vorm van talkshow te presenteren is een gouden greep.
  Benieuwd naar het vervolg in een musical? .

 3. Ik vond het een spannend boek om te lezen met de nodige humor erin verwerkt. Ik zou graag een keer een talkshow mee willen maken. Gefeliciteerd met dit boek Wim!!

 4. Interesse gewekt omdat mijn directe voorouders in dezelfde periode te Roderwolde e.o. hebben gewoond en/of gewerkt. Boek daarom gekocht.
  Blij verrast dat een gebeurtenis uit 1734 zo verpakt kan worden dat het leest als een moderne detective. Met alle daarbij behorende plotwendingen en uitstapjes, heb het in een keer uitgelezen.

Laat een bericht achter in het gastenboek

Het drama van Justina Abelina
is een uitgave van Uitgeverij Passage

Deze website is gemaakt door iNFORMule